Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα νέα μας

Γράψτε το e-mail σας:

20.1.09

Ποιοί είμαστε;

Η ΜΚΟ Χαρούμενος Πλανήτης ιδρύθηκε στην Αίγινα τον Ιανουάριο του 2009, με κοινωνικό σκοπό και συγκεκριμένα με κύριο στόχο την προώθηση και την προάσπιση του ανθρώπινου δικαιώματος στην καλής ποιότητας ζωή, μέσα από δράσεις που καλλιεργούν τη χαρά στην καθημερινότητα, την προστασία του περιβάλλοντος και την Παγκόσμια Ειρήνη, ξεκινώντας από το τοπικό επίπεδο.

Ιδρυτικά μέλη είναι η Ελένη και η Βασιλική Σκρέκου, ενώ στην ομάδα διοργάνωσης των εκδηλώσεων 30 ημέρες για την Ειρήνη συμμετέχουν εθελοντικά ο Νίκος Αθανασόπουλος και η Βασιλική Ταντάουι.

Σαν άτυπη ομάδα υπάρχουμε από τον Ιανουάριο του 2008 με την ονομασία η Ώρα της Γης στην Αίγινα, με συντονίστρια την Ελένη και τακτικά μέλη τη Βασιλική Σ. και το Νίκο. Στις δράσεις μας περιλαμβάνεται η συμμετοχή της Αίγινας στην παγκόσμια πρωτοβουλία Earth Hour 2008 με την οργάνωση μιας σειράς δράσεων για την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση τον Μάρτιο 2008.

Ακόμη έχουμε διοργανώσει την συμμετοχή της Αίγινας στην Ημέρα της Πανγαίας (10 Μαΐου 2008) και έχουμε συμμετάσχει στην διοργάνωση των δραστηριοτήτων Ελλάδα, το Σπίτι μας! (6-8 Ιουνίου 2008) και Ειρήνη από την Αίγινα (21 Σεπτεμβρίου 2008).

Τον Οκτώβριο του 2008, η Ελένη και η Βασιλική Σ. ίδρυσαν το Κλαμπ Γέλιου Aίγινας, το 1 στην Ελλάδα, ανοιχτό και δωρεάν για όλους του κατοίκους της Αίγινας.

Σε όλες τις παραπάνω εκδηλώσεις, μας έχει στηρίξει μια σειρά φορέων του νησιού, χωρίς την συνεργασία των οποίων οι δράσεις δεν θα ήταν εφικτές και τους οποίους ευχαριστούμε!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας www.joyfulplanet.org

30 ημέρες για την Ειρήνη
 
Οι 30 ημέρες για την Ειρήνη είναι μία δράση της ΜΚΟ Χαρούμενος Πλανήτης
© 2009 Χαρούμενος Πλανήτης