Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα νέα μας

Γράψτε το e-mail σας:

5.2.09

Νέα από την 1η συνάντηση εθελοντών και φορέων

Πραγματοποιήθηκε χθες με επιτυχία η πρώτη συνάντηση εθελοντών και φορέων στην αίθουσα του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των εξής φορέων:

Δήμος Αίγινας
15μελές συμβούλιο μαθητών του 1ου Γυμνασίου Αίγινας
Δημοτική Κίνηση Ευθύνης
Οικία Καραπάνου
Ομάδα Εν Ουρανοίς
Πολιτιστικός Σύλλογος Ιωάννης Καποδίστριας
Πολιτιστικός Σύλλογος Κυψέλης
Σύλλογος Γυναικών Αίγινας
Σύλλογος Φίλων Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας


Ακόμη παρευρέθησαν και ανεξάρτητοι εθελοντές.

Την εκδήλωση κάλυψε δημοσιογράφος του *Aegina Portal*.

Αφου παρουσιάσαμε το πρόγραμμα για τις 30 ημέρες για την Ειρήνη και την μέχρι σήμερα πρόοδο, ανταλλάξαμε ιδέες κι έγινε συζήτηση για το τι θα μπορούσε να προσφέρει ο καθένας για μια επιτυχημένη διοργάνωση.


Ακούστηκαν προτάσεις για το ποιος θα μπορούσε να είναι ο κεντρικός ομιλητής την πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων, το Σάββατο 14 Μαρτίου.

Υπογραμμίστηκε η ανάγκη ενημέρωσης και κινητοποιήσης των μαθητών και του διδακτικού προσωπικού των σχολείων της Αίγινας. Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μιά ομάδα που θα επισκέπτεται τα σχολεία, ξεκινώντας από αυτή την Παρασκευή.

Επίσης, μιλήσαμε για τη συγκέντρωση χορηγιών για να καλύψουμε τα έξοδα των εκδηλώσεων. Αποφασίσαμε να κινηθούμε με προσωπικές επαφές με επιχειρηματίες. Ακόμη, αναμένουμε απάντηση στη σχετική μας αίτηση για οικονομική υποστήριξη από το Δήμο Αίγινας και τη Νομαρχία Πειραιά.

Τέλος μοιραστήκαμε αφίσες- πρόσκληση σε εθελοντική βοήθεια, για να κολληθούν σε διάφορα περίοπτα σημεία του νησιού.
Η επόμενη ανοιχτή συνάντησή ορίστηκε την επόμενη Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου, στις 7 στο Σύλλογο Γυναικών (Βασιλέως Γεωργίου Α, στο κέντρο της πόλης), ενώ θα γίνει και μία συνάντηση εθελοντών την Παρασκευή το πρωί.
Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθησαν σε αυτή την πρώτη συνάντηση, αλλά και *όσους μας βοήθησαν να πραγματοποιηθεί*! Και φυσικά το Σύλλογο Γυναικών Αίγινας για τη φιλοξενία.

Σας περιμένουμε στις επόμενες συναντήσεις, η βοήθεια όλων μας είναι πολύτιμη για να κάνουμε τις 30 ημέρες για την Ειρήνη το ίδιο επιτυχημένες με την περσινή *Ώρα της Γης*!

30 ημέρες για την Ειρήνη
 
Οι 30 ημέρες για την Ειρήνη είναι μία δράση της ΜΚΟ Χαρούμενος Πλανήτης
© 2009 Χαρούμενος Πλανήτης