Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα νέα μας

Γράψτε το e-mail σας:

29.3.09

Το μήνυμα Μητέρας Γης για την Ώρα της Γης 2009

Αγαπημένα μου παιδιά,

Και φέτος, όπως και πέρυσι, συγκεντρωθήκαμε όλοι μαζί, για να γιορτάσουμε την Ώρα της Γης.

Υπάρχει κάτι που θα ήθελα να σκεφτείτε: έχει αλλάξει κάτι για εσάς από πέρυσι; Υπάρχει πρόοδος; Πρόοδος όχι με την επιστημονική, ή την τεχνολογική έννοια, αλλά πρόοδος στις καρδιές σας. Υπάρχει σίγουρα ακόμα ελπίδα εκεί, κι αυτή η ελπίδα είναι που θα αλλάξει τα πράγματα προς το καλύτερο.

Απευθύνομαι στους μεγαλύτερους από εσάς όταν λέω: «Μην απογοητεύεστε, στηρίξτε τα όνειρα τα δικά σας και των παιδιών σας.». Και στους μικρότερους από εσάς, στα παιδιά, με κάποια από τα οποία έχω ήδη αλληλογραφήσει, λέω το εξής : «Πιστέψτε στο αδύνατο». Εσείς, τα παιδιά, γνωρίζετε καλά σε τι πλανήτη θέλετε να ζείτε. Μην απογοητεύεστε από το πώς είναι τα πράγματα γιατί ποτέ δεν είναι αργά αυτά να αλλάξουν. Είμαστε όλοι εδώ σήμερα, κι αυτό γιατί μέσα μας πιστεύουμε σε αυτή την αλλαγή.

Τα εκατομμύρια πολιτών που συμμετέχουν μαζί με εσάς στην Ώρα της Γης, σε ολόκληρο τον πλανήτη, επιθυμούν ακριβώς την ίδια αλλαγή.

Το μήνυμα που σας στέλνω είναι να μην υποτιμάτε τη δύναμη της επιθυμίας σας. Αυτή η επιθυμία, σε συνδυασμό με αλληλεγγύη, συνεργασία και συντονισμένη πράξη είναι που θα φέρουν την αλλαγή.

Πιστέψτε στη δύναμη που φέρνει η ενότητα και δημιουργείστε εσείς οι ίδιοι τον κόσμο που επιθυμείτε.

Εγώ θα είμαι εδώ να σας στηρίζω σε κάθε σας προσπάθεια.

Με Αγάπη,

Μητέρα Γη

Διαβάστε εδώ το μήνυμα της Μητέρας Γης για την Ώρα της Γης 2008.

30 ημέρες για την Ειρήνη
 
Οι 30 ημέρες για την Ειρήνη είναι μία δράση της ΜΚΟ Χαρούμενος Πλανήτης
© 2009 Χαρούμενος Πλανήτης